1.PLATA RAMBURS 

Plata ramburs presupune achitarea contravalorii produsului la curier, în momentul livrării. Este foarte important ca după efectuarea plății să solicitați agentului de curier chitanța.

2. PLATA CU CARDUL 

Plata cu cardul se face prin intermediul procesatorului mobilPay și este 100% securizat. Nu se percep comisioane de niciun fel. Această modalitate de plată este disponibilă doar pentru produsele cu disponibilitate ”În stoc”. În cazul în care doriți plata cu cardul pentru un produs disponibil ”La comandă”, vă rugăm să ne contactați. 

3.PLATA CU CARDURI DE RATE FĂRĂ DOBÂNDĂ 

Puteți efectua plata unui produs folosind cardurile de rate CARD AVANTAJ, BT STAR și BONUS CARD, într-un număr de 4 rate fără dobândă sau alte comisioane.

Produsul a fost adăugat în lista produselor favorite
Produsul a fost adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.