Siteul Ceasuri-pro aparține companiei Mirand Watches SRL și are ca scop comercializarea în principal de ceasuri autentice, dar și a altor produse cum ar fi brichete Zippo, portofele, jucării Lego, etc.

Siteul s-a născut din pasiunea reală pentru ceasuri și se bazează pe experiența unei activități de comerț online începută în anul 2006.

Target-ul principal al siteului este comercializarea unei game cât mai variate de modele de ceasuri bărbătești și ceasuri de damă.

AUTENTICITATE. Oferta noastră conține exclusiv ceasuri autentice 100%, în cutiile originale, cu instrucțiunile de utilizare și accesoriile prevăzute de producători.

GARANȚIE. Toate ceasurile comercializate pe siteul Ceasuri-pro beneficiază de garanție de 2 ani, care se oferă exclusiv defecțiunilor apărute la mecanism.

RETURNARE PRODUSE. Orice produs poate fi returnat în termen de 30 zile calendaristice, în cazul în care nu corespunde cerințelor dumneavoastră, conform politicii de returnare.

Produsul a fost adăugat în lista produselor favorite
Produsul a fost adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.