În funcție de ora la care este înregistrată comanda, termenul de livrare pe teritoriul României este:

·       Pentru comenzile înregistrate luni - vineri, până în ora 14:00: 1 - 2 zile lucrătoare (de la data înregistrării comenzii)

·       Pentru comenzile înregistrate luni - vineri, după ora 14:00 și comenzile înregistrate în weekend: 2 - 3 zile lucrătoare (de la data înregistrării comenzii)

·       Dacă s-a optat pentru metoda de plată prin transfer bancar, termenul de livrare se calculează de la momentul în care este confirmată încasarea contravalorii comenzii în contul nostru bancar. Pentru comenzile cu plata online, prin card de debit/credit sau rate, termenul de livrare se calculează de la momentul în care primim notificarea autorizării tranzacției de către banca emitentă.

Termenele de livrare estimate afișate pe paginile produselor sunt calculate în concordanță cu termenele generale listate mai sus pentru livrare pe teritoriul României.


COSTURI LIVRARE

Tariful de livrare în municipiul București este de 15 RON, iar pentru restul țării tariful este de 19 RON. Pentru opțiunea de deschidere a coletului la livrare se percepe o taxă suplimentară de 4 RON.

Tariful de livrare este GRATUIT pentru comenzile a căror valoare este mai mare de 499 RON.


PROCEDURI OBLIGATORII LA LIVRAREA PRODUSELOR


Produsele comandate pe site-ul Ceasuri-pro sunt livrate prin servicii de curierat rapid.

În ziua livrării coletului, agentul companiei de curierat va contacta destinatarul prin telefon pentru a comunica intervalul de livrare al produselor. În cazul în care curierul nu poate intra în contact cu destinatarul, acesta va mai face încă două încercări de livrare succesive. Coletul va fi păstrat 5 zile lucrătoare de la prima încercare de livrare.

Dacă în urma tuturor încercărilor de livrare, coletul nu a putut fi predat din cauza refuzului de primire/plată sau din cauză că destinatarul nu a putut fi contactat, Ceasuri-pro va anula comanda și își rezervă dreptul de a limita accesul utilizatorului pentru a plasa o nouă comandă. Pentru a reactiva accesul, utilizatorul trebuie să achite contravaloarea transportului pentru coletul nelivrat, în valoare de 15 RON, prin transfer bancar (ordin de plată) în contul indicat de Ceasuri-pro. În urma reactivării accesului, următoarea comandă va fi acceptată numai cu plata în avans: plată online prin card bancar sau transfer bancar (ordin de plată).

La primirea coletului destinatarul are dreptul de a nu accepta și de a nu plăti valoarea rambursului dacă pachetul are urme de deteriorare și/sau violare a acestuia (colet rupt, colet desigilat, colet umed, colet deformat, etc.). Mențiunile cu privire la aceste nereguli se vor face în scris pe AWB, în prezența curierului, sau pe un proces verbal de constatare care se va încheia de asemenea în prezența curierului. Doar în astfel de situații se poate refuza primirea și plata coletului.

În cazul unei expedieri cu opțiunea de deschidere a coletului la livrare, pachetul se poate deschide în prezența curierului. Cumpărătorul poate verifica vizual timp de până la 5 minute produsul, însă nu îl poate verifica tehnic (nu sunt permise punerea ceasului la mână, potrivirea orei, testarea anumitor funcții ale ceasului, etc.).

Produsul a fost adăugat în lista produselor favorite
Produsul a fost adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.