Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Compania Mirand Watches SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.


INTRODUCERE
 Acest site este intretinut si administrat de compania Mirand Watches SRL.


COPYRIGHT
 Intregul continut al acestui site www.ceasuri-pro.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB,scripturi, programe si alte date - este proprietatea Mirand Watches SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Mirand Watches SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.


DOCUMENTE CONTRACTUALE
 Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri si/sau Servicii din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii si va returna suma achitata. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii.


LEGATURI
 Mirand Watches SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe acest site (legaturi de natura comericiala sau publicitara). Raspunderea pentru aceste site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.


SECURITATEA DATELOR PERSONALE
 Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite de Mirand Watches SRL numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc. Mirand Watches SRL se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale. Datele personale pot fi transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale, numai la solicitarea justificata a acestora.


SECURITATEA INFORMATIILOR
 Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru. Noi respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa nu transmitem datele personale ale clientilor catre terti si sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse(efectuarea comenzii) si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin.


RESPONSABILITATI
 Produsele prezentate in magazinul nostru sunt identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii/producatorii fiecarei marci.


PRETUL
 Preturile pe site-ul nostru sunt exprimate in RON (lei noi) si au T.V.A. inclus. Nu ne asumam raspunderea pentru eventuale greseli de listare, erori aparute in site sau defectiuni tehnice.

De asemenea, in cazul produselor cu disponibilitate "LA COMANDA", exista posibilitatea sa apara modificari de pret, situatia in care cumparatorul este informat, iar comanda este procesata numai dupa acordul acestuia.


PROMOTII SI CONCURSURI
 Compania Mirand Watches SRL isi stabilieste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Data inceperii si terminarii acestor promotii este specificata pe site. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.


GRESELI DE TIPARIRE
 In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date (sau afisate gresit) iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.


GARANTIA PRODUSELOR
 Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarei marci in parte. Astfel fiecare produs va fi insotit de certificat de garantie, valabila timp de 2 ani de la achizitie.


TERMENE DE LIVRARE
 Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de la magazinele noastre se incadreaza intre 2 zile si 3 saptamani din momentul inregistrarii comenzii pe site www.ceasuri-pro.ro In conditii speciale Mirand Watches SRL isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare. Comenzile introduse in site si care nu sunt confirmate telefonic sau prin email se anuleaza automat.


TAXE SUPLIMENTARE
 Pretul final platit de client este format din pretul produsului si eventualele cheltuieli de expeditie si/sau incasare. Mirand Watches SRL nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa in plus va puteti adresa imediat la office@ceasuri-pro.ro


POLITICA RETUR 
Produsele achizitionate la distanta: Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru, completand urmatorul FORMULAR DE RETUR. ceasuri-pro.ro va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, decat in cazul in care produsul primit a fost altul decat cel comandat, sau a prezentat defectiuni de orice natura.

Produsul a fost adăugat în lista produselor favorite
Produsul a fost adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.