Folosirea (vizitarea sau cumpărarea produselor) acestui site, implică acceptarea acestor termeni și condiții. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a termenilor și condițiilor. Compania Mirand Watches SRL își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără o notificare în prealabil.


INTRODUCERE
 Acest site este întreținut și administrat de compania Mirand Watches SRL.


COPYRIGHT
 Întregul conținut al acestui site www.ceasuri-pro.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date - este proprietatea Mirand Watches SRL și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea fără acordul companiei Mirand Watches SRL a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.


DOCUMENTE CONTRACTUALE
 Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile comerciale. Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic. Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor și/sau Serviciilor din Comandă. Dacă modifică cantitatea de Bunuri și/sau Servicii din Comandă va anunța Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată. Contractul se consideră încheiat între Vânzător și Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poștei electronice și/sau SMS a notificării de expediere a comenzii.


LEGĂTURI
 Mirand Watches SRL nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.


SECURITATEA DATELOR PERSONALE
 Datele personale ale dumneavoastră vor fi folosite de Mirand Watches SRL numai în scopul declarat al acestui site. Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor, eventualele promoții, buletinele informative periodice etc. Mirand Watches SRL se obligă să nu facă publice sau să nu vândă bazele de date conținând informații referitoare la datele dumneavoastră personale. Datele personale pot fi transmise autorităților în drept să verifice tranzacțiile comerciale, numai la solicitarea justificată a acestora.


SECURITATEA INFORMAȚIILOR
 Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. Noi respectăm cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și ne angajăm să nu transmitem datele personale ale clienților către terți și să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) și pentru informări comerciale cu privire la acest magazin.


RESPONSABILITĂȚI
 Produsele prezentate în magazinul nostru sunt identice cu cele puse la dispoziția noastră de către reprezentanții/producătorii fiecărei mărci.


PREȚUL
 Prețurile pe site-ul nostru sunt exprimate în RON (lei noi) și au TVA inclus. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventuale greșeli de listare, erori apărute în site sau defecțiuni tehnice.

De asemenea, în cazul produselor cu disponibilitate "ÎN STOC FURNIZOR", există posibilitatea să apară modificări de preț, situație în care cumpărătorul este informat, iar comanda este procesată numai după acordul acestuia.


PROMOȚII ȘI CONCURSURI
 Compania Mirand Watches SRL își stabilește singură regulamentele promoțiilor și concursurilor pe care le organizează. Data începerii și terminării acestor promoții este specificată pe site sau pe email. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștința eventualilor participanți numai prin intermediul site-ului propriu. De promoții beneficiază doar acele comenzi care respectă întocmai regulile afișate pe site. De asemenea promoțiile se aplică doar comenzilor care sunt înregistrate de către companie în perioada de timp în care promoția este validă și numai în limita stocului disponibil.


GREȘELI DE TIPĂRIRE
 În eventualitatea în care prețul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost greșit introduse în bazele noastre de date (sau afișate greșit) iar livrarea nu s-a efectuat încă, compania noastră își alocă dreptul de a anula livrarea respectivului produs și de a anunța clientul în cel mai scurt timp despre eroarea apărută.


GARANȚIA PRODUSELOR
 Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanția obișnuită a fiecărei mărci în parte. Astfel toate ceasurile comercializate pe siteul Ceasuri-pro beneficiază de 2 ani garanție comercială la service autorizat, oferită exclusiv defecțiunilor apărute la mecanism.

ETANȘEITATE CEASURI În tabelul de mai jos sunt precizate situațiile în care se pot folosi ceasurile în funcție de etanșeitate - cu sau fără indicație WR (Water Resistant - Rezistență la apă). Activitatea este permisă prin indicație "Da" sau nu este permisă prin indicație "Nu". Nerespectarea acestui ghid de folosire poate duce la intrarea apei în interiorul carcasei ceasului, distrugerea mecanismului și pierderea garanției.

* Cu excepția supunerii mecanismelor de etanșare a ceasurilor la variații de temperatură în afara intervalului admis (5°C - 40°C).


TERMENE DE LIVRARE
 Termenul de livrare obișnuit al produselor cumpărate de la magazinele noastre se încadrează între 2 zile și 3 săptămâni din momentul înregistrării comenzii pe site-ul www.ceasuri-pro.ro. În condiții speciale, Mirand Watches SRL își asumă dreptul de a mări timpul de livrare. Comenzile introduse în site și care nu sunt confirmate telefonic sau prin email se anulează automat.


TAXE SUPLIMENTARE
 Prețul final plătit de client este format din prețul produsului și eventualele cheltuieli de expediere și/sau încasare. Mirand Watches SRL nu percepe nicio taxă suplimentară clientului la cumpărarea produsului. Pentru orice taxă percepută în plus vă puteți adresa imediat la office [at] ceasuri-pro.ro.


POLITICA DE RETUR 
Produsele achiziționate la distanță: Produsele achiziționate la distanță se pot returna conform O.G. 34/2014. Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului ca renunță la cumpărare, fără penalizări și fără invocarea unui motiv, în termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului. Pentru returnarea produsului trebuie să notificați în scris acest lucru, completând următorul FORMULAR DE RETUR. Ceasuri-pro.ro va înapoia contravaloarea comenzii în cel mult 30 de zile de la data denunțării în scris a contractului. Suma înapoiată cât și condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport, decât în cazul în care produsul primit a fost altul decât cel comandat, sau a prezentat defecțiuni de orice natură.

Produsul a fost adăugat în lista produselor favorite
Produsul a fost adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.