Siteul ceasuri-pro.ro apartine companiei Mirand Watches, si are ca scop comercializarea in principal de ceasuri autentice, dar si a altor produse.

Site-ul s-a nascut din pasiunea reala pentru ceasuri si se bazeaza pe experienta unei activitati de comert on-line inceputa in anul 2006.

Target-ul principal siteului este comercializarea unei game cat mai variate de modele de ceasuri atat barbatesti cat si de dama.

AUTENTICITATE. Oferta noastra contine exclusiv ceasuri autentice 100%, in cutiile originale, cu instructiunile de utilizare si accesoriile prevazute de producatori.

GARANTIE. Garantia este de 2 ani de zile si se ofera EXCLUSIV defectiunilor aparute la MECANISM.

De asemenea, orice produs poate fi returnat in termen de 30 ZILE calendaristice, in cazul in care nu corespunde cerintelor dvs., conform politicii de returnare

Produsul a fost adăugat în lista produselor favorite
Produsul a fost adăugat pentru comparație.

Acest site utilizează fișiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența de navigare. Ne-am actualizat politicile conform Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal. Prin continuarea navigării confirmați acceptarea utilizării fișierelor de tip cookie.